BSO in Den Haag

BSO in Den Haag gezocht? Maak kennis met Road2School. Wij zijn een naschoolse opvang die wat extra’s biedt. Van sociaal emotionele ontwikkeling tot zelfredzaamheid, een beloningssysteem, actieve activiteiten en huiswerkbegeleiding. Bij onze buitenschoolse opvang staat het kind altijd centraal en leert het omgaan en spelen met andere kinderen van zijn of haar eigen leeftijd.

Het doel van ons team dat bestaat uit geschoolde pedagogische medewerkers? Ervoor zorgen dat uw kind een leuke tijd bij ons heeft en met een grote glimlach op zijn of haar gezicht weer naar huis gaat. Bij ons hoeft uw kind zich zeker niet te vervelen, alles behalve zelfs. Schrijf uw kind(eren) in bij onze buitenschoolse opvang of neem contact op voor meer informatie. We vertellen tijdens een rondleiding graag meer over de mogelijkheden.

Unieke BSO te Den Haag

Waarom uw kind aanmelden bij buitenschoolse opvang Road2School? De voordelen van onze BSO in Den Haag op een rij:

• Ieder kind is uniek en belangrijk
  • Elk kind krijgt de juiste aandacht en veiligheid
  • Kleine groepen
  • Geschoolde pedagogische medewerkers
  • Kinderen leren voorschoolse vaardigheden
  • Langdurig verblijf mogelijk

Sociaal emotionele ontwikkeling en zelfredzaamheid

Onze BSO groep in Den Haag heeft de naam De Uil en vindt de sociaal emotionele ontwikkeling van groot belang. Juist de ontwikkeling na schooltijd is heel belangrijk. Zo leren kinderen bij buitenschoolse opvang De Uil met elkaar omgaan, leren ze overleggen over waarmee gespeeld wordt en leren ze hoe ze samen spelen. Bovendien focussen wij ons op de zelfredzaamheid van kinderen. De kinderen maken zelf hun cracker of boterham klaar, dekken zelf de tafel en ruimen de tafel na het eten ook helemaal zelf weer af.

Beloningssyteem

De buitenschoolse opvang werkt met een beloningssysteem. Hoe werkt dit? Wanneer hij of zij voor het eerst bij onze BSO in Den Haag komt spelen, krijgt hij of zij een potje dat het kind helemaal zelf mag versieren. De kinderen kunnen kralen verdienen met dit zelf versierde potje. Zo kan hij of zij bijvoorbeeld een kraal verdienen wanneer hij of zij een compliment geeft of krijgt, iets goed doet of een ander helpt. Aan het eind van de week worden de kralen in het potje geteld. Zitten er genoeg kralen in? In dat geval kan het kind zelf een beloning kiezen.

Verschillende actieve activiteiten

Buitenschoolse opvang Road2School wil zich meer richten op bewegen door dagelijks verschillende activiteiten aan te bieden. Bij deze activiteiten kunt u onder andere denken aan beweegspellen, natuuractiviteiten, muziek, dans, toneel/expressie en verschillende sporten. Doordat de BSO in Den Haag beschikt over een buitenplein, kunnen sporten die niet binnen gegeven worden, daar gegeven worden. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van de Verademing. Dit is een sportplek in de omgeving van de buitenschoolse opvang.

Huiswerkbegeleiding

Kinderen maken op de buitenschoolse opvang in Den Haag veel plezier. Echter is het ook van belang dat het schoolwerk op orde komt. Daarom leert uw kind om huiswerk te maken of te leren voor een toets. Indien het nodig is kunnen de pedagogisch medewerkers passende ondersteuning bieden. Misschien hebben de kinderen vragen over het oplossen van een rekensom, moeten ze overhoord worden of hebben ze ergens anders hulp bij nodig. De ervaren en goed opgeleide pedagogisch medewerkers van onze opvang bieden graag passende begeleiding.

Enthousiast geworden over de BSO in Den Haag?

Bent u enthousiast geworden over onze buitenschoolse opvang in Den Haag? Meld uw kind of meerdere kinderen dan aan bij de opvang. Na de inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een uitgebreide rondleiding door de buitenschoolse opvang. Vanzelfsprekend heeft u tijdens dit kennismakingsgesprek en de rondleiding alle ruimte voor het stellen van eventuele vragen over onze buitenschoolse opvang.

Heeft u in de tussentijd een vraag, bijvoorbeeld over de tarieven van onze kinderopvang? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier, bel naar 0707370817 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

• Tel: 0707370817