Crèche in Den Haag

Op zoek naar een leuke crèche in Den Haag? Dan willen we jullie graag welkom heten bij Road2School kinderopvang en BSO. Ons uitgangspunt is dat ieder kind uniek en belangrijk is. Elk kind krijgt bij ons de juiste aandacht en begeleiding.

Kleinschalige crèche in Den Haag

• Alle kinderen zijn bij Road2School welkom
  • Ieder kind is uniek en belangrijk
  • Drie kinderopvang en crèche groepen
  • Prettige locatie in Den Haag
  • Bewust kleine groepen en veel begeleiding
  • Elk kind krijgt de juiste aandacht en veiligheid
  • Goed geschoolde pedagogische medewerkers
  • Kinderen leren voorschoolse vaardigheden als zelfredzaamheid, werkhouding en taal
  • Een langdurig verblijf is mogelijk

Willen jullie kennismaken met onze crèche in Den Haag? Vul dan ons aanmeldformulier in. We nodigen jullie dan graag uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Wenst u eerst meer informatie? U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Peuteropvang, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf in Den Haag

Road2School heeft drie crèche groepen: KDV De Rups 0 tot 2 jaar, KDV De Vlinder 2 tor 5 jaar en de BSO De Uil 4 tot uiteenlopend 13 jaar.

Kinderen kunnen een langdurige periode bij ons verblijven. Bijvoorbeeld wanneer de basisschool nog net iets te vroeg komt voor een vierjarig kindje. De ouders kunnen dan ervoor kiezen om nog één jaar te overbruggen bij Road2School.

“Alle kinderen zijn bij ons welkom, ook kinderen met een rugzakje of leerachterstand”

Spelen en leren tegelijkertijd

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen tijdens het spelen. Door veel te spelen ontdekken en leren de kinderen meer. Op ons kinderdagverblijf in Den Haag organiseren we veel speelactiviteiten: spelletjes, muziek, tekenen, verven, knutselen, taal, emotionele ontwikkeling en sportactiviteiten.

Hierbij houden we rekening met de ontwikkeling van het kind. Immers: elk kind ontwikkelt zichzelf in een ander tempo. Daarom passen we de speelactiviteiten en de begeleiding aan op het niveau van jullie kind(eren).

De tarieven van Road2School

Ons streven is om de beste zorg te bieden tegen een laag tarief. Het tarief dat wij hanteren voor de peuter- en kindercrèche in Den Haag is €8,05. Het uurtarief voor de buitenschoolse opvang ligt op €7,45. Ontvangen jullie peuteropvang toeslag? Dan kunnen jullie ook terecht bij ons.

Inschrijven op onze crèche in Den Haag

Onze crèche in Den Haag is een fijne plek voor jullie kind(eren). De kinderen op onze kindercrèche kunnen heerlijk spelen en beleven iedere dag weer speelse en leerzame momenten.

Geïnteresseerd in een rondleiding, kennismakingsgesprek of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370817.

• Tel: 0707370817