Groepen

Road2School heeft nu twee groepen’, VVE-peutergroep “De Vlinder” en de kinderopvanggroep “de Rups”. Wat ook uniek is aan de VVE-peutergroep, is dat er niet meer dan vier kinderen op één begeleider op de groep per dagdeel aanwezig zullen zijn. De Rups heeft dezelfde ratio met begeleiding als De Vlinder.

Waar de visie van Road2School voorstaat, kleine groepen dus meer individuele aandacht voor uw kind. Dat betekend dat uw kind de aandacht krijgt die hij/zij verdiend en dus ook meer tot ontplooiing kan komen!

• Is uw kind 2 jaar of ouder, en u moet de hele dag werken, dat is geen probleem bij Road2School. Uw kind kan een dagdeel naar de peutergroep en de andere dagdeel gaat uw kind naar de Rups.
  • U wilt alleen uw kind op de peutergroep?! Dit is geen probleem. Uw kind kan verschillende dagdelen naar de peutergroep komen. Dit is geheel afhankelijk naar uw wens.