Buitenschoolse opvang (BSO)

Road2school BSO is een naschoolse opvang met wat extra’s. Bij Road2School staat het kind centraal en hoeft zich na schooltijd zeker niet te vervelen. De meeste kinderen worden op hun school opgehaald en naar de groep gebracht. Een aantal kinderen worden door een taxi gebracht. Wanneer de meeste kinderen binnen zijn, start het programma.


 • Dagprogramma

  Maandag

  15.20 Aankomst

  15.30 Snack

  16.00 Vrij spelen

  16.30 groeps activiteit

  17.00 Buiten spelen ( als het weer het toelaat )

  18.00 Naar huis

 • Dagprogramma

  Dinsdag

  15:20 Aankomst

  15:30 Snack

  16:00 Vrij spelen

  16:30 Knutselen

  17:00 Buitenspelen

  18:00 Naar huis

 • Dagprogramma

  Woensdag

  12:50 Aankomst

  13:00 Lunch

  13:30 Vrij spelen

  14:00 Groeps-activiteit

  14:30 Buiten spelen

  15:45 Snack

  16:15 Vrij spelen

  16:45 Knutselen

  17:15 Vrij spelen

  18:00 Naar huis

 • Dagprogramma

  Donderdag

  15:20 Aankomst

  15:30 Snack

  16:00 Vrij spelen

  16:30 Groeps activiteit

  17:00 Buiten spelen

  18:00 Naar huis

 • Dagprogramma

  Vrijdag

  12:50 Aankomst

  13:00 Lunch

  13:30 Vrij spelen

  14:00 Buiten spelen

  14:30 Vrij spelen

  15:20 Aankomst 2

  15:30 Snack

  16:00 Vrij spelen

  16:30 Buiten spelen

  17:15 Flimpje Kijken

  18:00 Naar huis


Huiswerkbegeleiding

Uw kind krijgt de gelegenheid om het huiswerk te maken of te leren. Daarnaast zullen de pedagogisch medewerkers uw kind helpen bij het huiswerk (mochten er vragen zijn, of overhoord moeten worden).

Schoolvakanties 2022

Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 6 maart 2022

Meivakantie 23 april t/m 8 mei 2022 

Zomervakantie 9 juli t/m 21 augustus 2022

 

Maandag 18 April 2e 2022 Paasdag 

Woensdag 27 april 2022 Koningsdag 

Donderdag 26 Mei 2022 Hemelvaart

Maandag 6 juni 2022 2e Pinksterdag

BSO in Den Haag

BSO in Den Haag gezocht? Maak kennis met Road2School. Wij zijn een naschoolse opvang die wat extra’s biedt. Van sociaal emotionele ontwikkeling tot zelfredzaamheid, een beloningssysteem, actieve activiteiten en huiswerkbegeleiding. Bij onze buitenschoolse opvang staat het kind altijd centraal en leert het omgaan en spelen met andere kinderen van zijn of haar eigen leeftijd.

Het doel van ons team dat bestaat uit geschoolde pedagogische medewerkers? Ervoor zorgen dat uw kind een leuke tijd bij ons heeft en met een grote glimlach op zijn of haar gezicht weer naar huis gaat. Bij ons hoeft uw kind zich zeker niet te vervelen, alles behalve zelfs. Schrijf uw kind(eren) in bij onze buitenschoolse opvang of neem contact op voor meer informatie. We vertellen tijdens een rondleiding graag meer over de mogelijkheden.

Unieke BSO te Den Haag

Waarom uw kind aanmelden bij buitenschoolse opvang Road2School? De voordelen van onze BSO in Den Haag op een rij:

 • Ieder kind is uniek en belangrijk
 • Elk kind krijgt de juiste aandacht en veiligheid
 • Kleine groepen
 • Geschoolde pedagogische medewerkers
 • Kinderen leren voorschoolse vaardigheden
 • Langdurig verblijf mogelijk

Sociaal emotionele ontwikkeling en zelfredzaamheid

Onze BSO groep in Den Haag heeft de naam De Uil en vindt de sociaal emotionele ontwikkeling van groot belang. Juist de ontwikkeling na schooltijd is heel belangrijk. Zo leren kinderen bij buitenschoolse opvang De Uil met elkaar omgaan, leren ze overleggen over waarmee gespeeld wordt en leren ze hoe ze samen spelen. Bovendien focussen wij ons op de zelfredzaamheid van kinderen. De kinderen maken zelf hun cracker of boterham klaar, dekken zelf de tafel en ruimen de tafel na het eten ook helemaal zelf weer af.

Beloningssyteem

Op de Uil belonen wij de kinderen voor het hebben van een goede dag. Als uw kind een goede dag heeft kan hij/zij een smiley verdienen. Deze smiley wordt op ons dagprogrammabord bij zijn/haar naam geplakt. Op deze manier is goed zichtbaar voor uw kind hoeveel smileys hij/zij al heeft verdient.

Wanneer uw kind 10 smileys heeft verzameld kan hij/zij deze uitgeven door een cadeautje te kiezen uit de cadeaudoos of een activiteitenkaart te kiezen. Ook is het mogelijk voor uw kind om te kiezen door te sparen tot hij/zij 20 smileys heeft verdient. Bij 20 smileys mag uw kind en cadeautje kiezen uit de grote cadeaudoos.

Daarnaast stimuleren wij de kinderen vriendelijk en respectvol te zijn tegen over elkaar. Om dit gewenste gedrag te bereiken hebben wij een groene- en een rode smiley aan de muur hangen. Als uw kind het gewenste gedrag laat zien zal zijn/haar stokje in de groene smiley gaan. Laat hij/zij dit gedrag niet zien zal zijn/haar stokje in de rode smiley gaan. Alle kinderen die hun stokje in de groene smiley hebben zullen samen met de PM’er een groepsactiviteit verzinnen en doen. De kinderen
die hun stokje in de rode smiley hebben mogen niet mee doen aan de groepsactiviteit, maar mogen zelfstandig in één van de hoeken gaan spelen.

Verschillende actieve activiteiten

Buitenschoolse opvang Road2School wil zich meer richten op bewegen door dagelijks verschillende activiteiten aan te bieden. Bij deze activiteiten kunt u onder andere denken aan beweegspellen, natuuractiviteiten, muziek, dans, toneel/expressie en verschillende sporten. Doordat de BSO in Den Haag beschikt over een buitenplein, kunnen sporten die niet binnen gegeven worden, daar gegeven worden. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van de Verademing. Dit is een sportplek in de omgeving van de buitenschoolse opvang.

Huiswerkbegeleiding

Kinderen maken op de buitenschoolse opvang in Den Haag veel plezier. Echter is het ook van belang dat het schoolwerk op orde komt. Daarom leert uw kind om huiswerk te maken of te leren voor een toets. Indien het nodig is kunnen de pedagogisch medewerkers passende ondersteuning bieden. Misschien hebben de kinderen vragen over het oplossen van een rekensom, moeten ze overhoord worden of hebben ze ergens anders hulp bij nodig. De ervaren en goed opgeleide pedagogisch medewerkers van onze opvang bieden graag passende begeleiding.

Enthousiast geworden over de BSO in Den Haag?

Bent u enthousiast geworden over onze buitenschoolse opvang in Den Haag? Meld uw kind of meerdere kinderen dan aan bij de opvang. Na de inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor een uitgebreide rondleiding door de buitenschoolse opvang. Vanzelfsprekend heeft u tijdens dit kennismakingsgesprek en de rondleiding alle ruimte voor het stellen van eventuele vragen over onze buitenschoolse opvang.

Heeft u in de tussentijd een vraag, bijvoorbeeld over de tarieven van onze kinderopvang? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier, bel naar 0707370817 of stuur een e-mail naar iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

  • Van swindenStraat 10A
  • 2562 RL Den Haag
  • Tel: 0707370817
  • iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Alle contact informatie