.

Nieuw bij Road2School:

Bij Road2School is er nu ook BSO vakantieopvang

Mocht u alleen in de vakantie BSO nodig hebben of u vindt het leuk dat uw kind leuke activiteiten doet in alle vakanties. Dan kan u nu kiezen voor Road2School vakantieopvang. Elke week van een vakantie staat in het teken van een nieuw thema. Daarin leuke, creatieve en spannende activiteiten gepland.

Het tarief voor Road2School vakantieopvang is €8,35. Ook hierbij heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Meld uw kind snel aan er zijn maar een paar plekjes vrij!

Road2School Peuteropvang

Zoekt u een leuke peuteropvang, dan kunt u uw kind inschrijven bij Road2School. Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag maar wel recht op peutertoeslag via de gemeente. Kunt u nu uw kind inschrijven

Onze peutergroep de kleine uiltjes, is een peutergroep waarin de kinderen ochtend delen buiten de schoolvakanties gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. De kinderen zijn welkom vanaf dat zij 2,5 jaar oud zijn.

In deze groep wordt uw kind gestimuleerd om schoolrijp te worden. Dit wordt gedaan op een speelse manier. Ook zitten de kinderen in de kring en worden zij op veel ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. Uw kind krijgt de kans op een fijne en veilige manier vaardigheden eigen te maken.

Het tarief voor de peuteropvang is €7,90 per uur. U betaald alleen voor de dagdelen dat uw kind komt.

Wilt u graag uw kind inschrijven dat kan via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), telefoon (070-7370817), of via onze inschijfformulier (op de site). Vermeld hierbij a.u.b. dat het gaat om peuteropvang.

• Nieuwsflits

Vanaf 6 mei starten alle groepen met het thema "eten".

De Rups

Juf Romy heeft de Rups verlaten en gaat nu bij de Uil twee dagen werken.

De Vlinder

23 mei hebben de Vlinders ook een judo les!

De Uil

De aankomende 3 weken hebben de Uilen nog judo lessen.

• Tarief wijziging 2019

Voor het jaar 2019 gaat ons uurtarief voor de kinderdagverblijf naar € 7,90 en voor de BSO € 7,35

• Schoolvakanties 2019

Herfstvakantie 21 oktober t/m 20 october