Nieuwsflits januari 2019

Mededelingen

De kerstvakantie heeft de Uil gezellig afgesloten met een bezoekje aan de bioscoop.

Een meester op de groep!!! Wat vinden de kinderen dit een feest.
Dave we vinden het heel leuk dat je bij ons team hoort. Hij werkt op de dinsdag en donderdag.

Thema winter hebben we afgesloten en gaan verder met het thema nationale voorleesdagen! Dit begint woensdag 23 januari. De Rups zal een voorleesontbijt houden en de Vlinders zullen hier een activiteit aankloppen waar de ouders bij uitgenodigd worden.
De aankomende weken staat in het teken van kinderboeken!! Tip: Ouders hebben jullie nog leuke prentenboeken neem het gerust mee.

De kinderen hebben met het thema winter geleerd wat je aantrekt in de winter (wanten, muts dikke jas ect.) En dat het kan gaan sneeuwen.

Vakanties 2019

Voorjaarsvakantie 23 feb t/m 3 mrt week 8 t/m 9
Meivakantie 27 apr t/m 5 mei  week 17 t/m 18
Zomervakantie 20 jul t/m 1 sep           week 29 t/m 35
Herfstvakantie 29 okt t/m 27 okt week 42 t/m 43
Kerstvakantie  21 dec t/m 5 jan   week 51 t/m 1

Tarief wijziging 2019

Voor het jaar 2019 gaat ons uurtarief voor kinderdagverblijf Den Haag naar € 7,90 en voor de BSO € 7,35

Hoera 1 jaar! Vier dat met ons mee!

Wij zijn een jaar geopend en wij willen dit natuurlijk samen met jullie vieren.

U bent samen met uw gezin, familie en vrienden van harte welkom om mee te doen met onze speelmiddag.

Wat kunt u verwachten:

• Een springkussen
  • Draaimolen
  • Ballonnen artiest
  • Fotograaf voor u en uw kind
  • Een poppentheater (Let op! de voorstelling begint om 13.15)
  • Gezellige spelletjes

Waar wordt dit gevierd:
van Swindenstraat 10 A
2562 AL Den Haag

Hoe laat:
Iedereen is van harte welkom om 12:00 tot 15:30

Nathalie van Lifestylexperience +​ RTL 4

Er zijn veel ouders die een kind hebben met een ontwikkelingsuitdaging, zoals ADHD, autisme of een ontwikkelingsachterstand.
Nathalie komt bij kinderdagverblijf Road2School en krijgt een rondleiding.
Ze krijgt te zien hoe ook deze kinderen een eerlijke kans kunnen krijgen in hun ontwikkeling.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de item hieronder terug.

Nieuwe start met “Knip knap”

Alle kinderen die twee jaar zijn geworden hebben allemaal hun eigen “knip knap” boekje gekregen.

Knippen hoort bij de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.
Wanneer een kind naar de basisschool gaat is knippen een dagelijkse handeling. De basisvaardigheden van het knippen wordt bij de basisschool als lastig gezien.
Bij buitenschoolse opvang Road2School leren kinderen deze vaardigheden al eigen te maken, zodat de R2S-toppers in de kleuterklas hier geen moeite meer mee hebben.

• Tel: 070-7370-817