Road2School 2 jaar en 2 nieuwe groepen

Vanaf april 2017 start Road2School met twee nieuwe groepen!! De allerleukste buitenschoolse opvanggroep de Uil waarin veel extra’s wordt aangeboden. Dat allemaal voor een bescheiden prijs van €6.90 per uur. En een geweldig kinderopvanggroep ook genaamd de Uil dat zal dienen als een peuterspeelzaalgroep. Ook daarin is de prijs hetzelfde als de rest van de kinderopvangvormen namelijk €6,95

Daarnaast bestaat Road2School ook nog eens op 02-03-2017 2 jaar! Al dat goede nieuws moet gevierd worden! Vandaar deze actie. Meld uw kind nu aan en geniet van een maand gratis opvang. Of refereert u een kind dan krijgt u een cadeaupakket t.w.v. €100,-.

Zie de actievoorwaarden op www.road2school.nl/actie

BSO/ de Uil

Road2School BSO, is een groep waarbij kinderen van 4 tot uitlopend 13 jaar zijn. Bij Road2School BSO is er een dagprogramma. Kinderen krijgen een rijkelijk aanbod aan activiteiten denk hierbij aan beweegspellen, muziek, dans, toneel/expressie, verschillende sporten, natuuractiviteiten ect. Sporten die niet binnen gegeven kunnen worden, worden op buitenpleinen gegeven (plein naast het gebouw en er achter). Ook is de Verademing een sportplek dat zeer dichtbij te bereiken vanaf onze locatie. Er is altijd iets leuks te doen, vervelen na school hoeft dus echt niet!

De sociale ontwikkeling van een kind blijft groeien daarom vindt Road2School het belangrijk om ook hiermee iets te gaan doen. Wij vinden de meningen van kinderen belangrijk en dat moet gehoord worden. Op Road2School BSO leren de kinderen dit ook te uiten op een respectvolle manier naar elkaar toen. Ze leren overleggen, compromis sluiten en te kiezen. Daarnaast vindt Road2School het van belang dat ook de kinderen meedenken en vorm geven van de activiteiten.

Waarin onderscheiden wij onszelf met andere Buitenschoolse opvang

• Er zullen verschillende activiteiten dagelijks gegeven worden. Er zijn minimaal twee gezamenlijke activiteiten met de hele groep.
  • Daarbij wordt er ook huiswerkbegeleiding aangeboden. In het programma wordt hierin tijd vrij gemaakt voor de kinderen die hieraan behoefte hebben.
  • Kinderen die na 18:00 uur wordt opgehaald krijgen een warme maaltijd. Uiteraard wordt hier rekening gehouden met allergieën, levensstijl en religieuze overtuigingen bij het serveren van een maaltijd.
  • Flexibele uren? Geen zorgen de kosten blijven hetzelfde per uur (€6,90)
  • Wij brengen u kind thuis als u dit wilt.

Dit alles maakt Road2School niet alleen de allerleukste BSO maar ook de allerbeste.

Onze openingstijden van de BSO zijn tijdens de schoolperiode; 15:00 uur tot 19:00 uur en op de woensdag van 11:30 uur tot 19:00 uur.

Tijdens de schoolvakantieperiode is dit elke dag van 07:30 uur tot 19:00 uur.

KDV/peuterspeelzaal de Uil

Op deze groep kunnen kinderen van 2 tot uitlopend 5 jaar genieten in de ochtend genieten van leerzame activiteiten. Het is een 0 groep waarbij het voorbereiden op het vervolg onderwijs als uitgangspunt wordt genomen. De groep werkt met verschillende thema’s. Bij elk thema sluiten de activiteiten aan op de ontwikkelingsgebieden van uw kind (sociaal-emotioneel, motoriek, cognitief, zelfredzaamheid en taal). Er is dagelijks een vast structuur zo weten de kinderen waar zij aan toe zijn en wat er van hen verwacht wordt. Beurtgedrag, zindelijkheidstraining, in de kring participeren, werkjes maken, knutselen, samen leren spelen, in de hoeken spelen en leren kiezen zijn allemaal vaardigheden waarmee geoefend worden.

De peuterspeelzaal is open van:

09:00 uur tot 11:30 uur

De woensdag is de peuterspeelzaal dicht en ook in de schoolvakantieperiode is peuterspeelzaal gesloten.

Tot slot

Daarnaast werken wij graag transparant met ouders/verzorgers dit geldt voor alle groepen ven Road2School. U krijgt naast een maandelijks rapportage over uw kind ook om de drie maanden een gesprek om de voortgang van uw kind te bespreken. Samen met de ouders/verzorgers worden er doelen opgesteld waarbij zij zelf aangeven waar het kind de komende drie maanden meer in mag worden uitgedaagd.