Nieuwsflits januari 2019

Mededelingen

De kerstvakantie heeft de Uil gezellig afgesloten met een bezoekje aan de bioscoop.

Een meester op de groep!!! Wat vinden de kinderen dit een feest.
Dave we vinden het heel leuk dat je bij ons team hoort. Hij werkt op de dinsdag en donderdag.

Thema winter hebben we afgesloten en gaan verder met het thema nationale voorleesdagen! Dit begint woensdag 23 januari. De Rups zal een voorleesontbijt houden en de Vlinders zullen hier een activiteit aankloppen waar de ouders bij uitgenodigd worden.
De aankomende weken staat in het teken van kinderboeken!! Tip: Ouders hebben jullie nog leuke prentenboeken neem het gerust mee.

De kinderen hebben met het thema winter geleerd wat je aantrekt in de winter (wanten, muts dikke jas ect.) En dat het kan gaan sneeuwen.

Vakanties 2019

Voorjaarsvakantie 23 feb t/m 3 mrt week 8 t/m 9