Doelgroep

Road2School werkt met kinderen vanaf 0 jaar tot 13 jaar. Voor de kinderopvang is de leeftijd 0 tot 5 jaar. Voor de peutergroep is de leeftijd van 2 tot 5 jaar. Vanaf 5 jaar is uw kind leerplichtig en kan dan geen gebruik meer maken van de kinderdagverblijf groepen of peutergroep. Maar wel biedt het een mogelijkheid om door te stromen naar onze naschoolse opvang. De kinderen zijn dan van 4 tot 13 jaar welkom.

Op iedere groep zullen er zowel jongens als meisjes zitten vanuit verschillende culturen. De aantal kinderen die op de dag komen is op elke groep verschillend. Zo zullen op de babygroep 0 tot 2,5 jaar niet meer dan acht kinderen op een dag aanwezig zijn. Er zullen die dag dan ook twee of drie pedagogisch medewerkers zijn.

Op zowel het kinderdagverblijf peutergroep (0 groep) en de peuterspeelzaalgroep ( de Uil) zullen ook niet meer dan twaalf kinderen per dag aanwezig zijn. Ook hier zullen twee of drie pedagogisch medewerkers aanwezig zijn.

De naschoolse opvang zal twee pedagogische medewerkers op de groep hebben staan en er zullen niet meer dan tien kinderen op een dag aanwezig zijn op de BSO.