Doelgroep

Road2School werkt met kinderen vanaf 0 jaar tot 13 jaar. Voor de kinderopvang is de leeftijd 0 tot 5 jaar. Voor de peutergroep is de leeftijd van 2 tot 5 jaar. Vanaf 5 jaar is uw kind leerplichtig en kan dan geen gebruik meer maken van de kinderdagverblijf groepen of peutergroep. Maar wel biedt het een mogelijkheid om door te stromen naar onze BSO na schooltijd. De kinderen zijn dan van 4 tot 13 jaar welkom. Wanneer u voor schooltijd een opvang nodig heeft biedt Road2School 5 dagen in de week VSO (voorschoolse opvang). De BSO biedt nog meer mogelijkheden, heeft u alleen in de vakantie opvang nodig, dan kunt u ook alleen vakantieopvang opnemen.

Op iedere groep zullen er zowel jongens als meisjes zitten vanuit verschillende culturen. De aantal kinderen die op een dag komen is op elke dag verschillend. Zo zullen op de Rups 0 tot 3 jaar (uitlopend 4 jaar) niet meer dan 12 kinderen op een dag aanwezig zijn. Er zullen die dag dan ook twee of drie pedagogisch medewerkers zijn.

Op de Vlinders zijn er zowel jongens als meisjes te vinden zijn tussen de leeftijd 2 tot 5 jaar zeer welkom. Op deze groep zijn er maximaal 12 kinderen en hebben de kinderen twee á drie pedagogisch medewerkers.

Op de Uil kunt u kinderen van 4 tot en met 13 jaar vinden. De uil is onze groep waar je voor schooltijd (VSO) en na schooltijd (BSO) terecht kan. Heeft u vakantie opvang nodig, dan kunnen de kinderen ook op de Uil terecht. Op de Uil zijn er maximaal 12 kinderen en hebben zij twee pedagogisch medewerkers.

• Tel: 0707370817