Het Road2School team


Ons team bij Road2School kinderopvang Den Haag
Het team van Road2School bestaat uit verschillende medewerkers. Op de groepen zullen er in de meeste gevallen twee of drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers staan.

Op iedere groep kunnen er ook stagiaires staan, die graag in de toekomst op een kinderdagverblijf/BSO willen werken of daarna graag door willen studeren. Binnen Road2School werken er ook een aantal HBO'ers één daarvan is ook een pedagogische coach. Hierdoor kunnen de pedagogisch medewerkers zichzelf verder ontwikkelen. Daarnaast werkt Road2School nauw samen met een gedragswetenschapper.

Zij allen hebben de passie om met kinderen te werken. Het gehele team ziet Road2School kinderopvang en de BSO als een privilege.

Ons team vindt het belangrijk dat er in kleine groepen gewerkt wordt, zodat er voldoende begeleiding en aandacht voor ieder kind is. Ook vinden zij het belangrijk dat ieder kind welkom is bij Road2School. Ieder uniek kind verdient een kans in een reguliere opvang met speciale begeleiding.

Road2school staat voor waar de ontwikkeling groeit!


Sylvana Uittenbogaard

Directrice / Pedagogisch coach bij Road2School

Al een hele lange tijd ben ik werkzaam met jonge kinderen. Wanneer kinderen een sprongetje vooruitgang laten zien (al is de vooruitgang zo klein) toveren kinderen een lach op mijn gezicht. Bij Road2School directie zijn geeft mij een geweldig goed gevoel, vooral met zo'n geweldig team! 

Vanaf 2010 tot 2015 ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Daar heb ik veel ervaring op gedaan met kinderen die speciale uitdaging nodig hadden. Deze kinderen gaven mij een lach op mijn gezicht en heb ik kunnen ervaren, dat het zeer belangrijk is om kinderen een veilige basis te kunnen geven. 


Diana

Administratief medewerker bij Road2School

Sinds 2019 werkzaam als administratief medewerker van Road2School. Ik vind het heerlijk om naast alle cijfertjes en lettertjes opgevrolijkt te worden door de kinderen.

In mijn vrije tijd vind k leuk om hard te lopen en lekker sportief bezig te zijn.

MIJN MOTTO: SPORTEN IS GEZOND!!

En hoe leuk is het om spelende en sportende wijs de kinderen hun motoriek en sociale vaardigheden te verbeteren.


KDV Groep de Rups


Chantal

Leidinggevende KDV / beleidsmedewerker bij Road2school

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Road2school. Hier sta ik met veel plezier en enthousiasme op de groep met de jongste kinderen. Hier probeer ik van iedere dag een feestje te maken en daarbij de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.
Naast mijn werk op de groep ben ik ook locatiemanager en ondersteun ik waar nodig mijn collega's.

Voordat ik bij Road2school kwam werken heb ik in de Jeugd GGZ gewerkt. Hier begeleide ik na schooltijd kinderen op een trainingsgroep.


Emma

Juf bij de Rups

Mijn naam is Emma. Ik ben 26 jaar en kom uit wateringen. Ik werk nu ongeveer anderhalf jaar in de kinderopvang. Bij mijn vorige werk heb ik op alle groepen gestaan, maar met de allerkleinste werken vind ik toch het allerleukst. De ontwikkeling die zij doormaken spreekt mij het meest aan.


Samantha

Juf bij de Rups

Mijn naam is Samantha Broeckaert.
Ik ben 21 jaar oud.

Ik werk zelf al sinds mijn 13de met kinderen. Ik ben begonnen als oppas bij de buren en dat is verder gaan uitbreiden. Het oppassen doe ik nog steeds.

Ook doe ik veel vrijwilligerswerk op de scouting als leiding bij kinderen van 5-7 jaar. In de kerk doe ik ook vrijwilligerswerk daar zorg ik altijd voor de koffie en sta in de crèche. In mijn vrijetijd ben ik dus veel op de scouting en in de kerk maar ook veel buiten met vrienden. ik vind het leuk om te tekenen en te fietsen kortom lekker bezig zijn.


KDV Groep de Vlinder


Marleen

Pedagogisch coach / Juf bij de Vlinder

Sinds 2016 ben ik bij Road2School werkzaam bij de Vlinders (de peutergroep). Hier kan ik mijn creativiteit en enthousiasme goed kwijt. Binnen de groep leren de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden nieuwe vaardigheden. Ik kan er van genieten om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het fijn om er samen met mijn collega's voor en met de kinderen een leuke dag van te maken. Dit doe ik graag door diverse activiteiten aan te bieden, passend bij het thema. Zo gaan we met z'n allen boeken lezen, liedjes zingen, knutselen, werkjes maken en gymmen.

Voor Road2School heb ik 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen met een anders verlopende ontwikkeling.


Sylvana B

Juf bij de Vlinder

Ik ben Sylvana en ben nu 2 jaar werkzaam bij Road2School. Het werken bij Road2School biedt mij verschillende uitdagingen waardoor ik mij kan ontwikkelen. Het leuke aan Road2School is dat we bij de peutergroep echt voorbereidend bezig zijn voor de basisschool. Ik kan mij creativiteit goed kwijt in het werken met de peuters. Ik vind het dan ook leuk om themagericht originele knutsels met de kinderen te maken. Ik geniet van het enthousiasme van de kinderen en hun stralende lach als we b.v. een leuke kringactiviteit hebben gedaan. als ik thuis ben, geniet ik in me vrije rijd van mijn eigen dochtertje. Als het weer het toelaat vind ik het dan ook heerlijk om samen met haar naar een speeltuin te gaan.


Zoriana

Juf bij de Vlinder

Mijn naam is Zoriana. Ik ben de nieuwe juf bij kinderopvang Road2school en ik ben erg entousiast om aan slag te gaan. Voor mij is het belangrijk om kinderen een warm en huiselijk gevoel te geven, want ik ben ook moeder van een meisje van één jaar. Ik vind het heel bijzonder om een rol te mogen spelen in de ontwikkeling van deze kinderen.


BSO Groep de Uil


Nicole

Leidinggevende BSO / Juf bij de Uil

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de kinderopvang. Hier heb ik veel geleerd van al de verschillende kinderen. Het geeft mij veel voldoening als ik de kinderen zie groeien. Voordat ik in de kinderopvang ging werken ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Hier werkte ik met mensen met een verstandelijke beperking of gedragsstoornis. Van deze mensen heb ik ontzettend veel geleerd. Mijn gecombineerde achtergrond maakt dat ik de kinderen van de Uil een geweldige, uitdagende groep vind en het hier ontzettend naar mijn zin heb.Romy

Juf bij de Uil

Mijn naam is Romy van den Berg. Ik ben in 2017 begonnen als stagiaire bij Road2School. In mei 2018 heb ik mijn diploma PW Jeugdzorg behaald. Sinds juli 2018 werk ik bij de Rups. Ik heb stage ervaring op cluster 4 scholen, sbo scholen en peuterspeelzalen. Wat ik leuk vind aan werken met kinderen is dat je de ontwikkeling mee maakt en ze ziet groeien.


Ashley

Juf bij de Uil

Mijn naam is Ashley Knot.

Nog net op de valreep in 2019 bij Road2School begonnen.

Na ruim 13 jaar zwemlessen te hebben gegeven op een sportschool was ik toe aan een nieuwe uitdaging met kinderen. Ook heb ik al eerder op een kinderopvang gewerkt met heel veel plezier. Tevens heb ik jarenlang opgepast bij verschillende gezinnen.

Met gepaste trots geniet ik ervan als kinderen vooruitgang boeken in hun ontwikkeling.

Groetjes ashley


    • Van swindenStraat 10A
    • 2562 RL Den Haag
    • Tel: 070-7370-817
    • iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • Alle contact informatie