Het Road2School team

Ons team bij Road2School kinderopvang Den Haag
Het team van Road2School bestaat uit 12 verschillende medewerkers en een aantal stagiaires. Deze 12 verschillende mensen zijn onderverdeeld onder administratie, pedagogisch medewerkers, ICT-er, pedagogisch coach.
Op de groepen zullen er in de meeste gevallen twee á drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers staan (ter behoeven aan de aantal kinderen op de groep). Deze groepen hebben dezelfde pedagogisch medewerkers, zodat de kinderen altijd hun vaste juffen hebben. Bij binnenkomst start hun veiligheid en al kunnen beginnen met ontwikkelen.
Binnen ons team zijn er drie pedagogisch coaches werkzaam. Deze coaches helpen de pedagogisch medewerkers zichzelf verder te ontwikkelen, maar ook te ondersteunen bij hulpvragen vanuit ouders. Zo kunnen wij binnen ons team op hoge kwaliteit blijven functioneren.

Op iedere groep kunnen er ook stagiaires staan, die graag in de toekomst op een kinderdagverblijf/BSO willen werken of daarna graag door willen studeren.

Zij allen hebben de passie om met kinderen te werken. Het gehele team ziet Road2School kinderopvang en de BSO als een privilege.

Ons team vindt het belangrijk dat er in kleine groepen gewerkt wordt, zodat er voldoende begeleiding en aandacht voor ieder kind is. Ook vinden zij het belangrijk dat ieder kind welkom is bij Road2School. Ieder uniek kind verdient een kans in een reguliere opvang met speciale begeleiding.

Road2school staat voor waar de ontwikkeling groeit!


Sylvana Uittenbogaard

Directrice / Pedagogisch coach bij Road2School

Al een hele lange tijd ben ik werkzaam met jonge kinderen. Wanneer kinderen een sprongetje vooruitgang laten zien (al is de vooruitgang zo klein) toveren kinderen een lach op mijn gezicht. Bij Road2School directie zijn geeft mij een geweldig goed gevoel, vooral met zo'n geweldig team! 

Vanaf 2010 tot 2015 ben ik werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. Daar heb ik veel ervaring op gedaan met kinderen die speciale uitdaging nodig hadden. Deze kinderen gaven mij een lach op mijn gezicht en heb ik kunnen ervaren, dat het zeer belangrijk is om kinderen een veilige basis te kunnen geven. 


Diana

Administratief medewerker bij Road2School

Sinds 2019 werkzaam als administratief medewerker van Road2School. Ik vind het heerlijk om naast alle cijfertjes en lettertjes opgevrolijkt te worden door de kinderen.

In mijn vrije tijd vind k leuk om hard te lopen en lekker sportief bezig te zijn.

MIJN MOTTO: SPORTEN IS GEZOND!!

En hoe leuk is het om spelende en sportende wijs de kinderen hun motoriek en sociale vaardigheden te verbeteren.

KDV Groep De Rups


Nicole

Leidinggevende BSO / Juf bij de Rups

Ik ben al geruime tijd werkzaam in de kinderopvang. Hier heb ik veel geleerd van al de verschillende kinderen. Het geeft mij veel voldoening als ik de kinderen zie groeien. Voordat ik in de kinderopvang ging werken ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Hier werkte ik met mensen met een verstandelijke beperking of gedragsstoornis. Van deze mensen heb ik ontzettend veel geleerd. Mijn gecombineerde achtergrond maakt dat ik de kinderen van de Rups een geweldige, uitdagende groep vind en het hier ontzettend naar mijn zin heb.


Samantha

Juf bij de Rups

Mijn naam is Samantha.
Ik ben 21 jaar oud.

Ik werk zelf al sinds mijn 13de met kinderen. Ik ben begonnen als oppas bij de buren en dat is verder gaan uitbreiden. Het oppassen doe ik nog steeds.

Ook doe ik veel vrijwilligerswerk op de scouting als leiding bij kinderen van 5-7 jaar. In de kerk doe ik ook vrijwilligerswerk daar zorg ik altijd voor de koffie en sta in de crèche. In mijn vrijetijd ben ik dus veel op de scouting en in de kerk maar ook veel buiten met vrienden. ik vind het leuk om te tekenen en te fietsen kortom lekker bezig zijn.


Gerda

Juf bij de Rups

Ik ben Gerda ik ben 32 jaar. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Road2school.
Ik ben nu 10 jaar werkzaam in de opvang.
Ik heb op alle groepen gewerkt maar vind de jonge kinderen het leukste omdat je ze ziet groeien en je ze kunt stimuleren in hun ontwikkeling.


Oliwia

Juf bij de Rups

Mijn naam is Oliwia en ik ben 24 jaar oud. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3, leerjaar 2. Kinderen vind ik super leuk, vooral als ik ze nieuwe dingen zie leren en zie groeien. Zij maken mijn dag nog vrolijker! Op Road2school kan ik nog meer ervaring opdoen en mijzelf verder ontwikkelen.

KDV groep de Vlinder

Marleen

Pedagogisch coach / Juf bij de Vlinder

Sinds 2016 ben ik bij Road2School werkzaam bij de Vlinders (de peutergroep). Hier kan ik mijn creativiteit en enthousiasme goed kwijt. Binnen de groep leren de kinderen op alle ontwikkelingsgebieden nieuwe vaardigheden. Ik kan er van genieten om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik het fijn om er samen met mijn collega's voor en met de kinderen een leuke dag van te maken. Dit doe ik graag door diverse activiteiten aan te bieden, passend bij het thema. Zo gaan we met z'n allen boeken lezen, liedjes zingen, knutselen, werkjes maken en gymmen.

Voor Road2School heb ik 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen met een anders verlopende ontwikkeling.


Sylvana B

Juf bij de Vlinder

Ik ben Sylvana en ben nu 5 jaar werkzaam bij Road2School. Het werken bij Road2School biedt mij verschillende uitdagingen waardoor ik mij kan ontwikkelen. Het leuke aan Road2School is dat we bij de peutergroep echt voorbereidend bezig zijn voor de basisschool. Ik kan mij creativiteit goed kwijt in het werken met de peuters. Ik vind het dan ook leuk om themagericht originele knutsels met de kinderen te maken. Ik geniet van het enthousiasme van de kinderen en hun stralende lach als we b.v. een leuke kringactiviteit hebben gedaan. als ik thuis ben, geniet ik in me vrije rijd van mijn eigen dochtertje. Als het weer het toelaat vind ik het dan ook heerlijk om samen met haar naar een speeltuin te gaan.


Charlene

Juf bij de Vlinder

Hoi ik ben charlene en 39 jaar oud. Na aantal jaar in het onderwijs te werken heb ik nu de stap gemaakt naar de kinderopvang. Vanuit het onderwijs heb ik vele pedagogische tools geleerd die ik zeker kan gebruiken bij Road2School. Openheid en goed contact met ouders en kinderen vind ik belangrijk. En van knuffelen en nieuwe dingen leren krijg ik natuurlijk ook geen genoeg


Divija

Juf bij de Vlinder

Ik loop sinds april 2021 stage bij Road2Shool en volg de opleiding pedagogisch educatief professional.
De dag is altijd anders en ik ga daarom altijd gemotiveerd naar de locatie!
Tijdens het samenwerken met kinderen en collega's, is er veel waar ik van leer! Ik krijg de ruimte om te ontdekken en mijzelf te ontwikkelen. Hierdoor voel ik mij welkom! 


BSO groep de Uil

Chantal

Leidinggevende KDV / beleidsmedewerker bij Road2school

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Road2school. Hier sta ik met veel plezier en enthousiasme op de groep met de jongste kinderen. Hier probeer ik van iedere dag een feestje te maken en daarbij de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling.
Naast mijn werk op de groep ben ik ook locatiemanager en ondersteun ik waar nodig mijn collega's.

Voordat ik bij Road2school kwam werken heb ik in de Jeugd GGZ gewerkt. Hier begeleide ik na schooltijd kinderen op een trainingsgroep.


Jarvin

Meester bij de Uil

Info


Zübeyde

Juf bij de Uil

Ik ben Zübeyde en ik ben 20 jaar oud. Begin augustus ben ik begonnen met stage lopen bij de Uil. Ik kom altijd erg gemotiveerd aan bij Road2school! De gezelligheid met de kinderen motiveert mij heel erg. Ik probeer echt wat te betekenen voor de kinderen door de ontwikkeling te stimuleren. Ik heb hiervoor op 3 andere kinderdagverblijven stage gelopen op verschillende groepen.


Perihan

Juf bij de Rups/Vlinder/Uil

Ik ben Perihan en ik ben 20 jaar oud. Momenteel studeer ik aan de Hogeschool Rotterdam de opleiding Logopedie. Ik heb hiervoor de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Het geeft mij een goed gevoel om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kind. De kinderen geven mij een positieve energie en dat maakt het werk leuker.


    • Van swindenStraat 10A
    • 2562 RL Den Haag
    • Tel: 0707370817
    • iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • Alle contact informatie