R2S Team

Het team van Road2School bestaat uit verschillende medewerkers. Op de groep zullen er in de meeste gevallen twee of drie gediplomeerde pedagogisch medewerkers staan. De meeste pedagogisch medewerkers zijn HBO geschoold en hebben SPH of Pedagogiek gestudeerd.
Op iedere groep staan er ook stagiaires, die graag in de toekomst op een kinderdagverblijf/BSO willen werken of daarna graag door willen studeren. Daarnaast werkt Road2School nauw samen met een gedragswetenschapper.

Zij allen hebben de passie om met kinderen te werken. Het gehele team ziet Road2School kinderopvang als de naschoolse opvang als een privilege.

Fazia en Sylvana zijn Road2School samen gestart, omdat zij vinden dat er meer gedaan kon worden aan de aandacht van kinderen binnen de kinderopvang en naschoolse opvang. Zij vinden het zeer belangrijk dat er kleine groepen gehanteerd worden, zodat ieder kind dus hun verdiende aandacht kan krijgen. Ook vinden zij het belangrijk dat ieder kind welkom is bij Road2School. Ieder kind verdient een kans in een reguliere opvang met speciale begeleiding. Beiden staan zij ook op dagelijks op de groep. Zo zien zij welke ontwikkelingen de kinderen doormaken en zijn zij op de hoogte van wat er op de groep gebeurd. Op deze manier kan er veranderingen gemaakt worden als dat nodig is. Echter, de belangrijkste reden van hun aanwezigheid op de groep is de liefde die zij hebben voor de kinderen. Zij staan samen op de groep met het hele team en dat maakt Road2School zo sterk.

Samen één met pedagogisch medewerkers, kind en ouder!

r2s team 2

r2s team 1